Sruwoh, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Sruwoh iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sruwoh
Désa
Sruwoh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sruwoh
Sruwoh
Sruwoh kapernah ing Jawa Tengah
Sruwoh
Sruwoh
Sruwoh kapernah ing Indonésia
Sruwoh
Sruwoh
Koordhinat: 7°48′49″S 109°58′06″E / 7.81368°S 109.96839°E / -7.81368; 109.96839Koordhinat: 7°48′49″S 109°58′06″E / 7.81368°S 109.96839°E / -7.81368; 109.96839
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2038

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)