Tuduhaké menu pokok

Letzigrund iku siji stadion bal-balan ing kutha Zürich, Swiss. Stadion iki sepisanan dianggo 22 Fèbruari 1925. Sawisé iku, stadion iki ngalami rénovasi, antarané pamasangan lampu ing taun 1973. Stadion iki didarbèni déning FC Zürich. Stadion iki pungkasan dirénovasi manèh taun 2005.

Letzigrund
Letzi
Interior panorama
LokasiZürich, Switzerland
Koordinat47°22′58″N 8°30′16″E / 47.38278°N 8.50444°E / 47.38278; 8.50444 (Letzigrund (former stadium))
Dibuka22 November 1925
Diperbesar1947, 1958, 1973, 1984
Ditutup20 August 2006
Dihancurkan2006
PemilikFC Zürich (1925–1937),
City of Zurich (1937–2006)
Kapasitas23,605 (football, 2006);
48,000 (concerts, 2006)
Pemakai
FC Zürich, LC Zürich

Stadion iki duwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo tetandhingan Piala Éropah 2008 déning telung grup.

Pranala njabaBesut