Stefanía Fernández

Stefanía Fernández Krupij (lair ing Mérida, Venezuela, 4 Sèptèmber 1990; umur 30 taun) inggih punika salah satunggalipun modhèl lan pamenang Miss Universe 2009.[1]

Stefania Fernandez
Pamenang gelar kontès kasulistyan
STEFANIA2.JPG
Pegawéyan:Modhèl
Jeneng lair:Stefanía Fernández Krupij
Tanggal lair:4 September 1990
Papan klairan:Mérida, Venezuela
Werna mata:Cokelat
Werna rambut:Cokelat
Werna kulit:Pethak
Gelar:Miss Venezuela 2009
[[Miss Universe 2009]]
Stefania Fernandez at IMDb

Pagesangan pribadinipunBesut

Fernández punika gadhah trah utawi katurunan Ruslan, Ukraina, Polen, lan Galicia. Ramanipun, José Luis Fernández, miyos ing Galicia, Spanyol, nanging lajeng migrasi dhateng Venezuela nalika taun 1964.[2] Ibunipun Nadia Krupij Holojad, putri salah satunggalipun imigran saking Ruslan ingkang mlajeng saking Ruslan nalika samanten dipunkuwaosi kuminis.[2] Ramanipun Fernández dipunculik nalika taun 2005 ing praja Barinas ngantos gangsal dinten.[3]

Miss Universe 2009Besut

Miss Universe 2008 Dayana Mendoza, ugi asalipun saking Venezuela, maringi makutha dhateng Fernández minangka Miss Universe 2009 nalika tanggal 23 Agustus 2009 ing Nassau, Bahama. Punika dados tandha dados sajarah Miss Universe ingkang sepisanan, inggih punika nagara ingkang sami dados menang malih ing taun salajengipun.[4] Paket bebungah ingkang kapérang dados arta, kontrak kanggé mromosikaken Miss Universe sadangunipun satunggal taun, mlampah-mlahpah kliling jagad, satunggal apartemén méwah prestisius gratis beaya sewa ing Kutha New York, bebungah-bebungah ingkang isinipun sepatu-sepatu karyanipun désainer kawentar, busana, lan prodhuk kasulistyan, $AS100.000 kanggé kursus ngantos kalih taun ing Akademi Film New York, lan aksés bébas dhateng griya-griya busana lan kasulistyan kawentar.[5] Fernández gadhah kapinginan nelasaken wekdal jabatanipun minangka miss universe kanthi kliling donya kanggé matur bab isu-isu kamanungsan lan nyurung pendidikan HIV/AIDS.[5]

Cathetan sukuBesut

  1. Norma Jiménez Montealegre (23 August 2009). "Stefanía Fernández gana el Miss Universo y Venezuela repite". El Universal (in Spanish). Caracas, Venezuela. Retrieved 2011-09-11.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. a b http://web.archive.org/web/20090827210334/http://www.elcomercio.com/noticiaEC.asp?id_noticia=300163&id_seccion=329
  3. {{cite website|publisher=El Universal|title=STEFANÍA FERNÁNDEZ "No me siento presionada para ganar"|url=http://www.eluniversal.com/estampas/anteriores/210609/encuentros1.shtml%7Caccessdate=2011-09-11}}
  4. "Venezuelan Stefania Fernandez crowned Miss Universe". The Telegraph. 2009-08-24. Retrieved 2011-09-11. line feed character in |title= at position 11 (help)
  5. a b MISS UNIVERSE 2009 PRIZES

Pranala njawiBesut