Stefan Savić

Stefan Savić (lair 8 Januari 1991; umur 30 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Montenegro sing main kanggo klub Fiorentina, lan biyasa main ing posisi bèg.

Stefan Savić
Стефан Савић
Stefan Savic 2012 MNE.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stefan Savić
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 15
Karir nom
2006[1] Brskovo
2007–2009 BSK Borča
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 BSK Borča 27 (1)
2010–2011 Partizan 20 (1)
2011–2012 Manchester City 11 (1)
2012– Fiorentina 0 (0)
Tim nasional
2007 Montenegro U-17[2] 3 (0)
2008–2010 Montenegro U-19[2] 7 (0)
2009– Montenegro U-21[2] 3 (0)
2010– Montenegro 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 Juni 2012

Savić miwiti karir junior ing klub Brskovo lan BSK Borča salanjuté miwiti karir senior ing klub mau uga. Sempet pindah ing Partizan[3] lan Manchester City[4][5][6], Sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.

RéferènsiBesut

  1. "Stefan Savić: Fabregas i Aršavin ne glume zvezde". blic.rs. Dibukak tanggal 5 July 2011.
  2. a b c Only official UEFA matches included
  3. "Stefan Savić novo pojačanje Partizana!" (ing basa Serbian). partizan.rs. 29 August 2010. Dibukak tanggal 29 August 2010.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  4. "Manchester City complete Stefan Savic deal". dailymail.co.uk. 6 July 2011. Dibukak tanggal 6 July 2011.
  5. "Stefan Savic completes Manchester City switch". BBC Sport. 6 July 2011. Dibukak tanggal 6 July 2011.
  6. "Stefan Savic signs for City". mcfc.co.uk. 6 July 2011. Dibukak tanggal 6 July 2011.

Pranala njabaBesut