Stik tartare

Steak tartare minangka sajian daging sing digawe saka daging mentah (minced) daging sapi [1] [2] utawa daging jaran . [3] Biasane disedhiyakake karo bawang, caper, mrico, saus Worcestershire, lan bumbu liyane, asring diwenehake menyang restoran kanthi kapisah, kanggo ditambahake kanggo rasa. Asring disajeni nganggo kuning telur mentah ing sisih ndhuwur sajian. Jeneng tartare kadhang umum kanggo panganan daging utawa iwak liyane.

Steak tartare
Classic steak tartare.jpg
Beef steak tartare with raw egg yolk
AjanganAppetizer
Woworan pokokRaw beef
VariasiTartare aller-retour
Buku masakan: Steak tartare  Médhia: Steak tartare
Steak tartare ing Kuartal Prancis San Francisco

ReferensiBesut

  1. Waxman, Jonathan; Steele, Tom; Flay, Bobby; Kernick, John (2007). A Great American Cook: Recipes from the Home Kitchen of One of Our Most Influential Chefs. Houghton Mifflin Harcourt. ISBN 978-0-618-65852-7.
  2. Raymond Sokolov, The Cook's Canon, 2003, ISBN 0-06-008390-5, p. 183 at Internet Archive
  3. Lonely Planet, Food Lover's Guide to the World: Experience the Great Global Cuisines, 2014, p. 97