Sugapa, Intan Jaya

(Kaelih saka Sugapa, Paniai)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Paniai {{{nama dati2}}}]]

Sugapa, Intan Jaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.27.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Sugapa iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Intan Jaya Propinsi Papua.

Kabupatèn Paniai