Sukawuwuh, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Sukawuwuh iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sukawuwuh
Désa
Sukawuwuh kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sukawuwuh
Sukawuwuh
Sukawuwuh kapernah ing Jawa Tengah
Sukawuwuh
Sukawuwuh
Sukawuwuh kapernah ing Indonesia
Sukawuwuh
Sukawuwuh
Koordhinat: 7°34′53″S 110°02′51″E / 7.58125°S 110.04745°E / -7.58125; 110.04745Koordhinat: 7°34′53″S 110°02′51″E / 7.58125°S 110.04745°E / -7.58125; 110.04745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2024

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.