Sukun, Kutha Malang

kacamatan ing Kutha Malang, Indonésia

Sukun iku kacamatan ing Kutha Malang.[1]

Sukun
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukun
Sukun kapernah ing Jawa Wétan
Sukun
Sukun
Sukun kapernah ing Indonésia
Sukun
Sukun
Koordhinat: 7°59′35″S 112°36′40″E / 7.99311°S 112.61099°E / -7.99311; 112.61099Koordhinat: 7°59′35″S 112°36′40″E / 7.99311°S 112.61099°E / -7.99311; 112.61099
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.73.04

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)