Sultan Trenggana

Sultan Trenggana mrentah Demak wiwit taun 1521 nganti 1546. Salah siji putra Raden Patah iki sibuk nakluke laladan-laladan liya nganti akhire palastra ing peperangan wektu nakluke Pasuruan.

Sultan Trenggana ngangkat Fatahillah (mantu Raden Patah) dadi panglima perang Demak.

Uga delengenBesut

Pati Unus > Sultan Trenggana > Sunan Prawata