Sunan Prawata utawa Raden Mukmin dadi Sultan Demak kaping telu, mrentah wiwit taun 1546 nganti 1561. Sunan Prawata salah sijining putra Sultan Trenggana. Sunan Prawata tewas taun 1561 déning Arya Penangsang.

Uga delengenEdit

Sultan Trenggana > Sunan Prawata > Arya Penangsang