Sumawana, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Sumawana iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sumawana
Désa
Sumawana kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sumawana
Sumawana
Sumawana kapernah ing Jawa Tengah
Sumawana
Sumawana
Sumawana kapernah ing Indonésia
Sumawana
Sumawana
Koordhinat: 7°41′23″S 110°07′13″E / 7.68972°S 110.12029°E / -7.68972; 110.12029Koordhinat: 7°41′23″S 110°07′13″E / 7.68972°S 110.12029°E / -7.68972; 110.12029
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2019

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)