Surat Shaad

Sad38
ص
Barkas:Sad(38).png
Informasi
Makna Ṣad
Klasifikasi Makkiyah
Surat ka 38
Juz Juz 23
Statistik
Gunggung ruku' 5 ruku
Gunggung ayat 88 ayat
Ayat Sajdah Ayat 24

Surat Shaad (Arab: ص , "Ṣad") iku surat angka 38 sajeroning al-Qur'an. Surat sing dumadi saka 88 ayat iki éwoning surat Makkiyah lan diturunaké sawisé surat Al-Qamar. Dijenengaké Shaad amarga surat iki diwiwiti kanthi aksara Shaad.

Barkas:Sura Sad.jpg
Mushaf Surah Sad ayat 62-64 dari akir abad ke-9 M

Pranala njabaBesut

Mukaddimah pertalan Al Qur'an versi Depag RI

Surat Sadurungė:
Surat As-Saffat
Al-Qur'an Surat Sabanjurė:
Surat Az-Zumar
Surat 38