Takagi Wataru

Disambig variants icon.svg

Wataru Takagi (高木 渉 Takagi Wataru?) (lair ing Prefektur Chiba, Jepang, 25 Juli 1966; umur 56 taun) punika piyantun seiyū lan aktor panggung kabangsaan Jepang saka prefektur Chiba. Panjenenganipun sapunika affliasi minangka Arts Vision.

Wataru Takagi
150px|alt=
Wataru Takagi
Lair (1966-07-25) Juli 25, 1966 (umur 56)
Prefektur Chiba, Jepang
PangawaeanSeiyū, aktor panggung
Taun aktif1987 - sekarang


Pranala njabaBesut