Takerharja, Salakura, Lamongan

Désa Takerharjo dati2 = Kacamatan]]
Solokuro
Kepala Désa
KONAWI, SAg. jembar = 24,40 Ha padunung =
Pedukuhan
1

}}

Takerharjo, mujudaken satunggaling dhusun ingkang dumunung wonten Kacamatan Selokuro, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawi Wétan, Indonésia.

GéografiBesut

Dusun Takerharjo wewatesan kaliyan dhusun Banyubang wonten sisih lèr, Kabupatèn Gresik wonten sisih wétan lan sisih kidul, déning wonten sisih kilèn wewatesan kaliyan dhusun Solokuro, Kacamatan Solokuro.

Kaliyan masarakat saindenging dhusun, Takerharjo kasebat Takeran utawi Keran.