Tansu Çiller

Tansu Çiller (Turkish: [ˈtansu tʃiˈlːæɾ]; lair 24 Mèi 1946; umur 76 taun) yaiku akademisi, ekonom lan pulitikus Turki sing ngejabat minangka Mahamantri Turki saka 1993 nganti 1996. Ia menika mahamantri wadon kapisan lan siji-sijine ing Turki nganti saiki.

Çiller ing Madrid, November 1995

Pranala jabaBesut