Tuduhaké menu pokok
Papan
  • Tari, Papua New Guinea, sawijining kutha ing Provinsi Hela, Papua New Guinea
  • Tari-Pori District ing Papua New Guinea
  • Tari Mangal, sawijining kutha ing Pakistan
  • Tari Mahalleh, sawijining desa ing Iran
  • Tari Kola, sawijining desa ing Iran
Papan Anggegana
  • Bandara Tari ing Papua New Guinea
  • Bandara Tari West ing Chad
  • Bandara El Tari ing Indonesia
Liyané
  • Tari (jeneng)
  • Tarì, duwit récéh kang dicelup ing Sicily, Malta lan Italia Kidul udakara 913 nganti 1859.
  • Tari (suku Kashmiri), sawijining suku Kashmiri lan jeneng kulawarga ing India lan Pakistan
  • Tari Tari, siri televisi anime Jepang Jepang
  • Tari Piring, piring-piring saka Sumatra Kulon