Tegalkuning, Banyuurip, Purwareja

désa ing Indonésia

Tegalkuning iku désa ing Kacamatan Banyuurip, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Tegalkuning
Désa
Tegalkuning kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Jawa Tengah
Tegalkuning
Tegalkuning
Tegalkuning kapernah ing Indonésia
Tegalkuning
Tegalkuning
Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771Koordhinat: 7°45′41″S 109°57′28″E / 7.7615°S 109.95771°E / -7.7615; 109.95771
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBanyuurip
Kodhe laladan
administrasi
33.06.07.2014

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)