Tehoru, Maluku Tengah

Kacamatan Tehoru iku kacamatan ing Kabupatèn Maluku Tengah Propinsi Maluku.

Tehoru, Maluku Tengah
Nagara Indonésia

Kabupatèn Maluku Tengah