Teluk Ambon Baguala, Ambon

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ambon {{{nama dati2}}}]]

Teluk Ambon Baguala, Ambon
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri81.71.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Teluk Ambon Baguala iku kecamatan ing Kutha Ambon provinsi Maluku.

 
Kutha Ambon, Maluku
Lambang Kutha Ambon

Kecamatan: Nusaniwe | Sirimau | Teluk Ambon Baguala | Teluk Ambon | Leitimur Selatan

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Kutha Ambon