Wikipedia:Cithakan

(Kaelih saka Templat)

Error: no shortcuts were specified and the |msg= parameter was not set. Cithakan dipigunakaké ing artikel-artikel kanggo nyadiakaké penampilan sing konsisten tumrap pesen ing jeroné. Owah-owahan penampilan, ukara, utawa gaya isi pesen kasebut bisa ditrapaké sacara langsung. Jeneng cithakan bisa nganggo spasi, contoné {{Provinsi Indonesia}}.

Cithakan uga nampa parameter-parameter sing sabanjuré dilebokna menyang output cithakan kasebut.

Cithakan jroning namespace artikel mung ana kanggo mbantu pamaos. Iki bisa arupa pitulung navigasi, utawa pget yèn isiné ora ngebaki standar. Cithakan sing mènèhi informasi sing mung migunani tumrap para panyunting kudu tumuju kaca dhiskusi artikel kasebut.

Supaya digatèkaké yèn ater-ater "msg:" wis ora diperlokaké manèh. Contoné, gunakna {{stub}} tinimbang {{msg:stub}}.

Umum
Besut


Gambar
Besut


Kaca Utama
Besut


Pranala
Besut


  • Menyang Commons
  • Menyang Wikipedia lainnya
  • Menyang Wikinews
  • Menyang Wikiportal
  • Menyang Wikiquote
  • Menyang Wiktionary
  • Menyang Wikisource
  • Menyang Wikispecies
  • Menyang Wikitravel
  • Menyang Wikibooks
  • Menyang Wikiversity

Kategori
Besut


  • Artikel utama

Rintisan
Besut


  • Berbagai cithakan rintisan (stub)

Dhiskusi
Besut


Pangopenan
Besut


Rujukan
Besut


  • Cite book
  • Cite conference
  • Cite court
  • Cite encyclopedia
  • Cite episode
  • Cite journal
  • Cite mailing list
  • Cite map
  • Cite news
  • Cite newsgroup
  • Cite paper
  • Cite press release
  • Cite video
  • Cite web

 

 

Deleng ugaBesut