Teras, Boyalali

Teras iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Teras
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTeras
Teras kapernah ing Jawa Tengah
Teras
Teras
Teras kapernah ing Indonésia
Teras
Teras
Koordhinat: 7°32′38″S 110°39′14″E / 7.54385°S 110.65388°E / -7.54385; 110.65388Koordhinat: 7°32′38″S 110°39′14″E / 7.54385°S 110.65388°E / -7.54385; 110.65388
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.07

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)