Ternaté Kidul, Ternaté

Ternaté Kidul iku kecamatan ing Kutha Ternaté propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Ternaté Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiMaluku Lor
KuthaTernaté