Tuduhaké menu pokok
Panampilan The Black Eyed Peas ing tanggal 24 Agustus 2006

The Black Eyed Peas ya iku grup musik saka Amérikah Sarékat pemenang Grammy Awards saka Los Angeles, California. Grup iki dumadi saka will.i.am, apl.de.ap, Taboo, lan Fergie. Wiwit album Elephunk dirilis taun 2003, grup iki malih misuwur ing donya internasional. The Black Eyed Peas kanyana wis ngadol 27 juta album lan singel ing sakabehing donya.[1] The Black Eyed Peas tau menangake totale 80 awards lan tau ngéntukake 116 nominasi. Dhèwèké tau éntuk pahargyan 6 Grammy Awards (kanthi 16 nominasi). Dhwèké uga taun menangake awards liyané, kaya ta: Billboard Music Awards, Brit Awards, People's Choice Awards, MTV Video Music Awards Japan, International Dance Music Awards, Billboard Awards, ARIA Awards.[2]

The Black Eyed Peas
Panampilan The Black Eyed Peas ing tanggal 24 Agustus 2006
The Black Eyed Peas, dari kiri ke kanan: will.i.am, Fergie, Taboo dan apl.de.ap
Pratélan latar wuri
ParabanBEP, The Peas
SakaLos Angeles, California, United States
GénreHip hop
Electro hop
Dance
R&B
Alternative Hip Hop
Mangsa akarya1992 – saiki
LabèlA&M, Interscope, will.i.am music
Sing magepokanAtban Klann
Sana jaringanblackeyedpeas.com
Anggotawill.i.am
apl.de.ap
Taboo
Fergie
Tilas anggotaKim Hill, Dante Santiago, Sierra Swan
Third single from Monkey Business.

Last single from Monkey Business.

Ana masalah nalika muter barkas-barkas iki? Waca pitulung médhiya.

DiksografiBesut

  • Behind the Front (1998)
  • Bridging the Gap (2000)
  • Elephunk (2003)
  • Monkey Business (2005)
  • The E.N.D. (2009)
  • The Beginning (2010)

TourBesut

  • Elephunk Tour (2004)
  • Monkey Business Tour (20052006)
  • Black Blue & You Tour (2007)
  • The E.N.D. World Tour (20092010)
  • The Beginning Massive Stadium Tour (2011)

Cathetan sikilBesut

  1. MTV UK, July 9, 2011, "Black Eyed Peas Take Indefinite Break" retrieved July 9, 2011
  2. "Black Eyed Peas performing a free New York City concert in June to benefit Robin Hood Foundation", Daily News, New York: Associated Press, May 2, 2011, retrieved June 26, 2011

Pranala njabaBesut