The Miseducation of Cameron Post (filem)

The Miseducation of Cameron Post yaiku film drama Inggris-Amerika 2018 sing disutradarani dening Desiree Akhavan lan ditulis Akhavan lan Cecilia Frugiuele, adhedhasar novel 2012 dening Emily M. Danforth . Iki dilintangi Chloë Grace Moretz, John Gallagher Jr., Sasha Lané, Forrest Goodluck, Marin Ireland, Owen Campbell, Kerry Butler, Quinn Shephard, Emily Skeggs, Melanie Ehrlich, lan Jennifer Ehle . Moretz main taruna sing dikirim menyang pusat terapi konversi.

The Miseducation of Cameron Post
Barkas:The Miseducation of Cameron Post.png
Theatrical release poster
DisutradaraniDesiree Akhavan
Diprodhuseri
  • Michael B. Clark
  • Alex Turtletaub
  • Cecilia Frugiuele
  • Jonathan Montepare
Ditulis déning
  • Desiree Akhavan
  • Cecilia Frugiuele
AdhedhasarThe Miseducation of Cameron Post
déning Emily M. Danforth
Dibintangi
DimusikiJulian Wass
SinématografiAshley Connor
Dibesut déningSara Shaw
Perusahaan
prodhuksi
  • Beachside
  • Parkville Pictures
Dibabar déning
Tanggal metu
  • Januari 22, 2018 (2018-01-22) (Sundance)
  • Agustus 3, 2018 (2018-08-03) (United States)
  • Sèptèmber 7, 2018 (2018-09-07) (United Kingdom)
Suwéné
90 minutes[1]
Nagara
  • United Kingdom
  • United States
BasaInggris
Rantaman$900,000[2]
Kalarisan$1.4 million[3]

Film kasebut dadi kababar sak jagad ing Festival Film Sundance tanggal 22 Januari 2018. Iki dirilis ing Amerika Serikat tanggal 3 Agustus 2018 dening FilmRise, lan Inggris tanggal 7 September 2018, dening Vertigo Releasing. Iki nampa ulasan positif lan wis ngasilaké $ 1,4 yuta sak donyal.

RingkesanBesut

Ing taun 1993, nom-noman Cameron Post kanthi rahasia melu hubungan sing padha romantis karo kancané, Coley Taylor. Ing wayah wengi banget, pacar Cameron mlaku-mlaku nggawé jinis ing mobil Coley, pungkasané wong loro kasebut konangan. Bulik Cameron yaiku Ruth, wong Kristen sing taat, ngirim Janji marang Allah, ing pusat terapi konversi kanggo para nom-noman. Iki dikendhaléni dening Dr. Lydia Marsh lan seduluré Reverend Rick sing neges manawa metune adhine bisa ngobati homoseksual dhewe sawise rong anggota gereja kasebut "ngluwari" dèwèké saka bar. Kanca sakamar Ereron Erin nindhes homoseksual lan setya percaya ing program kemah kasebut.

Cameron dadi kanca sakloron karo "murid," Jané Fonda, sing digedhekaké ing komunitas hippie, lan Adam Red Eagle, yaiku kang mitayani Lakota sing bapaké wis metu saka agama Kristen. Telu nom-noman kasebut dadi hubungané karo mbrontak lan skeptisisme kanggo ancas kemah kasebut.

Sajrone sesi klompok, Cameron ngakoni manawa dèwèké mikir yen Coley "sampurna" lan dikandhani Dr. Dr. manawa homoseksual kasebut asalé saka panjaluk sing salah kaya Coley. Dhèwèké ndherek telpon Coley sajrone menyang restoran lan njaluk ngapura babagan kepiye kedadeyané. Coley ujar manawa dèwèké ngirim surat Cameron, nanging telpon kasebut diselehaké. Sawise ngganggu sesi kerja ing pawon, Cameron ndarbeni hak istimewa ing layange dening Dr. Marsh. Dhèwèké maca surat Coley mung kanggo nemokaké manawa Coley nyalahaké dèwèké "nggawé sedhih" dèwèké dadi dosa. Jané maca surat kasebut karo Cameron lan banjur nyirnakaké, nimbali Coley lemah lan nistha. Nangis, Cameron nyeluk pak lik lan njaluk digawa mulih. Rut banjur mudhun.

Cameron nyoba luwih cocog karo urip ing Janji Gusti Allah, nganggo Erin menyang kaset kerja Kristian. Ing sawijining wengi, nalika Cameron ngimpi seksual, Erin wis tangi lan dèwèké duwé jinis sing Erin langsung isin lan njaluk supaya Cameron ora ngandhani sapa waé.

Murid liyané, Mark, sing wis ngarep-arep balik ora suwé, dilaporaké kanthi surat manawa dèwèké kudu tetep ing kemah amarga bapaké isih nganggep dèwèké efektif. Ing sesi klompok, Mark ngilangi lan wiwit tumindak salah nganti dèwèké dipeksa dening Dr. Marsh. Ing wayah wengi, Cameron nemokaké akéh getih ing salah sawijining kolah.

Esuke esuk, Dr. Marsh lan Reverend Rick nelpon rapat, nyatakaké yen Mark lara cilaka ing wayah wengi lan stabil ing rumah sakit, nanging ora nerangaké apa sing kedadeyan. Loro "murid" ngganggu pertemuan lan sawétara rapat siji-siji diadani. Sajrone siji-siji, Rick nerangaké marang Cameron manawa Mark ngrusak kelamin dhewe lan meh seda sadurunge Adam nemokaké dèwèké. Cameron takon kenapa staf ora ngawasi Mark luwih rapet lan takon marang Rick apa dèwèké lan Dr Marsh duwé ide apa sing ditindakaké. Rick ora bisa mangsuli pitakon dèwèké lan terus nangis. Pitakon pemerintah diluncuraké menyang mutasi diri Mark, nanging penyidik ora gelem nrima pitakonan Cameron yen Janji Allah kanthi alami nyiksa.

Ora kuciwa, Cameron, Jané lan Adam mutusaké supaya mlayu adoh saka kémah ing sangarepe esuk. Dhèwèké mlaku menyang dalan sing cedhak lan hitchhike adoh saka kemah.

ParagaBesut

Cithakan:Cast listing

ProdhuksiBesut

Ing wulan November 2016, diumumaké Chloë Grace Moretz, Sasha Lané, John Gallagher Jr., Forrest Goodluck lan Jennifer Ehle kabèh wis dadi paraga ing film kasebut, karo Desiree Akhavan ngarahaké film kasebut, saka layar gambar sing ditulis karo Cecilia Frugiuele.

Michael B. Clark, Alex Turtletaub, Jonathan Montepare lan Frugiuele dadi produsen, kanthi Akhavan lan Olivier Kaempfer minangka produser eksekutif, ing spanduk ing Beachside lan Parkville Pictures.[4][5][6]

Prosès filmBesut

Fotografi utama diwiwiti ing November 2016 ing New York State.[7][8]

BabarBesut

Film iki dadi pisanan ing jagad Film Festival ing Sundance tanggal 22 Januari 2018, ing pundi menang hadiah Grand Jury kanggo Drama AS, minangka penghargaan festival paling dhuwur.[9][10][11] Ora suwé sawise, FilmRise lan Vertigo ngeculaké hak distribusi AS lan Inggris menyang film kasebut, masing-masing.[12][13] Film kasebut banjur main ing layar ing Festival Filem Tribeca tanggal 22 April 2018.[14]

Asli kasebut dijadwalaké dibebasaké ing Amerika Serikat tanggal 10 Agustus 2018,[15] ing Festival Film Kaléidoscope ing Arkansas [16], ananging di-tolak maju seminggu nganti 3 Agustus 2018. Jadwal dijadwalaké dibebasaké ing Inggris tanggal 31 Agustus 2018, nanging ditolak bali menyang tanggal 7 September 2018.[17]

Tanggepan kritisBesut

The Miseducation of Cameron Post wis entuk ulasan positif saka kritikus film. Ing review situs web agregasi Rotten Tomatoes duwé skor 86% adhedhasar 180 ulasan, kanthi rata-rata 7,49 / 10. Kesepakatan kritis situs web kasebut maca, " Penelitian Cameron Post ngandhani crita babagan umur sing akurat karo wektu, kanthi welas asih, lan nggayuh semangat semangat sakabehe." [18] On Metacritic, film kasebut duwé rating 69 saka 100, adhedhasar ulasan saka 36 kritikus, nuduhaké "umumé sarujuk".[19]

Cathetan sikilBesut

  1. "The Miseducation of Cameron Post". Sundance Film Festival. The Sundance Institute. Dibukak ing December 13, 2017.
  2. Anderson, Ariston (October 26, 2018). "Chloe Grace Moretz Opens Up About Acting, Anxiety and "Becoming an Adult"". The Hollywood Reporter. Dibukak ing October 26, 2018.
  3. "The Miseducation of Cameron Post". Box Office Mojo. IMDb. Dibukak ing October 26, 2018.
  4. Siegel, Tatiana (November 18, 2016). "Chloe Grace Moretz, Sasha Lane to Star in Gay Conversion Drama 'The Miseducation of Cameron Post'". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. Dibukak ing November 18, 2016.
  5. McNary, Dave (November 18, 2016). "Chloe Grace Moretz, Sasha Lane Starring in 'Miseducation of Cameron Post'". Variety. Penske Business Media. Dibukak ing November 18, 2016.
  6. Hipes, Patrick (November 18, 2016). "Chloë Grace Moretz To Star In Pic Based On 'The Miseducation Of Cameron Post'". Deadline Hollywood. Penske Business Media. Dibukak ing November 18, 2016.
  7. Zukerman, Daniel (November 3, 2016). "Moretz stars in film shot in Cairo, Coxsackie". The Daily Mail. Associated Newspapers. Dibukak ing November 18, 2016.
  8. Zukerman, Daniel (November 4, 2016). "Area is a convincing stand-in for filmmakers". The Daily Mail. Associated Newspapers. Dibukak ing November 18, 2016.
  9. Olsen, Mark; Anderson, Tre'vell. "'The Miseducation of Cameron Post,' 'Burden' take top prizes at a quiet Sundance Film Festival". Los Angeles Times. Dibukak ing April 9, 2018.
  10. "2018 Sundance Film Festival: Feature Films Announced". Sundance Film Festival. The Sundance Institute. November 29, 2017. Dibukak ing November 29, 2017.
  11. "Sundance Program Schedule" (PDF). Sundance Film Festival. Dibukak ing December 14, 2017.
  12. Siegel, Tatiana (March 23, 2018). "Sundance Grand Jury Winner 'Miseducation of Cameron Post' Lands at FilmRise". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. Dibukak ing March 23, 2018.
  13. Grater, Tom (March 27, 2018). "Sundance Grand Jury prize winner 'The Miseducation Of Cameron Post' gets UK deal (exclusive)". Screen Daily. Screen International. Dibukak ing March 28, 2018.
  14. "The Miseducation of Cameron Post". Tribeca Film Festival. Dibukak ing April 23, 2018.
  15. "The Miseducation of Cameron Post". Laemmle Theatres. Dibukak ing April 11, 2018.
  16. "2018 Festival Schedule". Kaleidoscope (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-09-06.
  17. "The Miseducation of Cameron Post". Launching Films. Film Distributors' Association. Dibukak ing March 28, 2018.
  18. "The Miseducation of Cameron Post (2018)". Rotten Tomatoes. Fandango Media. Dibukak ing May 10, 2020.
  19. "The Miseducation of Cameron Post Reviews". Metacritic. CBS Interactive. Dibukak ing December 1, 2018.