The Twins Effect

The Twins Effect inggih punika filem ingkang dipunsutradarani Dante Lam ingkang dipunrilis ing tanggal 23 Juni 2003. Film punika gadhah sékuèl inggih punika Twins Effect II. Carita punika dipunwiwiti saking Reeve (Ekin Cheng) inggih punika pambasmi vampir ingkang icalan tiyangipun amargi dipunpejahi vampir, Duke Dekontes (Mickey Hardt). Nanging piyambakipun gadhah réncang anyar inggih punika, Gipsy (Gillian Chung). Nanging sadhèrèkipun Reeve ingkang gadhah nama Helen (Charlene Choi) boten remen kaliyan Gipsy. Nanging Helen ing pungkasanipun tresna kaliyan Kazaf (Edison Chan) inggih punika pangeran vampir kaluargi karajan vampir.[1]

The Twins Effect
The Twins Effect.jpg
DisutradaraniDante Lam
DiprodhuseriCarl Chang
DibintangiCharlene Choi
Gillian Chung
Ekin Cheng
Edison Chen
Anthony Wong Chau-Sang
Jackie Chan
Dibesut déningChan Ki Hop
Suwéné
107 menit
NagaraHongkong Hong Kong
Rantaman$7.3 yuta
Kalarisan$22.752.488

Para paraga Twins EfeectBesut

Cathetan sukuBesut

  1. www.indosiar.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. hkmdb.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)