Tiga Panah, Karo

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]]

Tiga Panah, Karo
Nagara Indonésia

Tiga Panah iku kecamatan ing Kabupaten Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Karo