Tiga Panah, Karo

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Karo {{{nama dati2}}}]]

Tiga Panah, Karo
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.06.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Tiga Panah iku kecamatan ing Kabupaten Karo Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Karo