Tigi Timur, Paniai

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Paniai {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tigi Timur, Paniai
Nagara Indonésia

Tigi Timur iku dhistrik ing Kabupaten Paniai Propinsi Papua.

Kabupaten Paniai