Tike Priatnakusumah

Tike Priatnakusumah (lair ing Jakarta, 31 Oktober 1977; umur 43 taun) ya iku aktris lan présènter Indonésia.[1] Jeneng Tike dikenal sawisé main ing variety show ing Trans TV, Extravaganza.[1] Tike miwiti karir dadi penyiar radhio banjur sithik-sithik mlebu ing donya hiburan tivi lan layar amba.[1] Tike rabi karo Arief Luth Handoko ing sasi Agustus 2006.[1] Saiki Tike wis duwé anak, Latisya Rayya Arifti (lair 6 April 2008).[1]

Tike Priatnakusumah
Tike2a kapanlagicom.jpg
LairTike Priatnakusumah
Jeneng liyaTike "Extravaganza"
Pakaryanaktris, présènter
Taun aktif2002 - saiki
BojoArief Luth Handoko
AnakLatisya Rayya Arifti

Tike miwiti karir ing donya hiburan nalika taun 2002, dhèwèké dadi penyiar radhio Hardrock FM Bandung lan mandhu acara Good Morning Hardrocker Show bareng Pandji Pragiwaksono.[2] Pisanan metu ing tivi ya iku nalika dadi asistèn Indra Safera ing acara tivi ya iku Ngobras (Ngobrol bareng Indra Safera).[2]

KarirBesut

RadhioBesut

  • HardRockFM Bandung - 2002-2003.[2]

Variety ShowBesut

Sinétron/Mini Séri/FTVBesut

  • Inohong di Bojong Rangkong - TVRI,
  • Jomblo - sérial - RCTI (2006-2007)).[2]

FilmBesut

Cathetan sikilBesut