Tirta, Pekalongan

(Kaelih saka Tirto, Pekalongan)

Tirta iku kacamatan ing Kabupatèn Pekalongan.[1]

Tirta
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTirto
Tirta kapernah ing Jawa Tengah
Tirta
Tirta
Tirta kapernah ing Indonésia
Tirta
Tirta
Koordhinat: 6°55′02″S 109°37′33″E / 6.91711°S 109.62594°E / -6.91711; 109.62594Koordhinat: 6°55′02″S 109°37′33″E / 6.91711°S 109.62594°E / -6.91711; 109.62594
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPekalongan
Kodhe laladan
administrasi
33.26.15

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)