Togé

Togé punika sajinis sayur-sayuran Culinary thukul dening sprouting soybeans . Bisa tuwuh kanthi nyelehake lan nyiram kedhele sing thukul ing iyub-iyub nganti oyot tuwuh dawa. Sprouts kedelai ditanduri akeh lan dikonsumsi ing Korea .

Soybean sprout
Kongnamul (soybean sprout) 2.jpg
Jeneng Cina
Cina Padatan 黃豆芽,黃芽白,大荳芽菜
Cina Prasaja 黄豆芽
Werdi literalyellow bean sprout

Cithakan:Infobox Chinese/VietnameseCithakan:Infobox Chinese/Korean

Togé
Nama Jepang
Kanji: 豆萌やし
Kana: まめもやし
Jeneng msa
msatauge kasar
Jeneng ind
indkecambah kacang kedelai