Toko utawi kedai inggih punika wangunan permanén ingkan sadéan barang-barang, kados dhaharan, unjukan, lan sanèsipun.[1] Jinisipun Toko:

  • Toko wangunan, inggih punika griya utawi ruwangan papan sadean buku.
  • Toko pengecer, inggih punika papan sadean barang kanthi dipunecer langsung dhateng konsumen.
  • Toko penyalur, inggih punika toko ingkang masaraken utawi nyaluraken prodhuk.
Toko

Cathetan sukuBesut

  1. artikata.com. "Dhéfinisi toko". artikata.com. Retrieved 26 April. Unknown parameter |accessyear= ignored (|access-date= suggested) (help); Check date values in: |accessdate= (help)

Pranala njawiBesut