Wewangunan utawa yasan lumrahé wujud omah, gedhong utawa sarana, prasarana utawa infrastruktur sajeroning kabudayan utawa kauripan manungsa kaya déné kreteg lan konstruksi sarta rancangané, dalan, utawa sarana telekomunikasi.

Wewangunan

Bahan-bahan yasanBesut

Lumrahé bahan yasan sing dipigunakaké manungsa antarané: watu, pasir, kayu, bata, semèn, asbes, wesi, utawa waja.

Uga delengenBesut