Townsville

Townsville iku sawijining kutha ing Australia. Dunungé ing pérangan lor-wétan nagara iku ya iku ing praja Queensland. Diadegaké taun 1865. Sing ndunungi cacah 143.328 jiwa (2006).

Sesawangan kutha Townsville

Kutha iki dumunung 1.300 km saka kutha Brisbane lan 350 km kidulé Cairns.

Pranala njabaBesut