Trimurti inggih punika tigang kakiyatan Brahma (Sang Hyang Widhi), (sebatan Tuhan wonten agama Hindhu) kanggé nyiptakaken, ngrumat, saha nglebur donya sakwosipun.

Trimurti
Trimurti

Trimurti dipunperang dados 3, inggih punika:

Pranala njabaBesut

[1] (Dipunundhuh tanggal 25 September 2012) [2] (Dipunundhuh tanggal 26 September 2012)