Tuksanga, Barabudhur, Magelang

désa ing Indonésia

Tuksanga iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Tuksanga
Désa
Tuksanga kapernah ing Kabupatèn Magelang
Tuksanga
Tuksanga
Tuksanga kapernah ing Jawa Tengah
Tuksanga
Tuksanga
Tuksanga kapernah ing Indonésia
Tuksanga
Tuksanga
Koordhinat: 7°37′10″S 110°12′18″E / 7.61932°S 110.20501°E / -7.61932; 110.20501Koordhinat: 7°37′10″S 110°12′18″E / 7.61932°S 110.20501°E / -7.61932; 110.20501
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)