Tulamben, Kubu, Karangasem

désa ing Indonésia

Tulamben iku désa ing Kacamatan Kubu, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Tulamben
Désa
Tulamben kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Tulamben
Tulamben
Tulamben kapernah ing Bali
Tulamben
Tulamben
Tulamben kapernah ing Indonésia
Tulamben
Tulamben
Koordhinat: 8°17′52″S 115°35′20″E / 8.29772°S 115.58902°E / -8.29772; 115.58902Koordhinat: 8°17′52″S 115°35′20″E / 8.29772°S 115.58902°E / -8.29772; 115.58902
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanKubu
Kodhe laladan
administrasi
51.07.08.2007

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kubu, Karangasem