Ulu Pungkut, Mandailing Natal

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Ulu Pungkut, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

Ulu Pungkut iku kecamatan ing Kabupaten Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Mandailing Natal