Ulu Pungkut, Mandailing Natal

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Mandailing Natal {{{nama dati2}}}]]

Ulu Pungkut, Mandailing Natal
Nagara Indonésia

Ulu Pungkut iku kecamatan ing Kabupaten Mandailing Natal Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Mandailing Natal