Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah

Umbu Ratu Nggay iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Tengah Provinsi Nusa Tenggara Wétan. Asalé kecamatan iki kalebu wewengkon Kabupatèn Sumba Kulon, nanging kanthi anané pamekaran wewengkon Sumba Tengah, sabanjuré miturut Undhang undhang RI nomer 3 taun 2007,[1] kecamatan iki dadi ana ing sangisoré Kabupatèn Sumba Tengah.

Umbu Ratu Nggay, Sumba Tengah
Nagara Indonésia

RujukanBesut

Kabupatèn Sumba Tengah