Universitas Negeri Surabaya

Universitas Negeri Surabaya, kacekak Unesa, yaiku perguruan tinggi nagari ing Surabaya, Indonésia, kang didegake ing 19 Dhésèmber 1964. Rektor ing taun 2013 yaiku Ir. H Mucklas Samani, M.Pd.S.U.A.P UNESA duwé 7 fakultas yaiku Fakultas Ilmu Keulah ragaan, Fakultas Ilmu Pendidikan, Fakultas Basa dan Seni, Fakultas Teknik, Fakultas Ékonomi, Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam, lan Fakultas Ilmu Sosial.

Universitas Negeri Surabaya
Barkas:Logo-Unesa.jpg

Universitas Negeri Surabaya
Jeneng latinState University of Surabaya
Diadegaké1964
RèktorProf. Dr. Warsono, Drs., M.S.
LokasiSurabaya, Indonésia, Jawa Timur
MarsMars UNESA
Situs webhttp://www.unesa.ac.id

Pranala njabaBesut

Situs jaringan resmi

State University of Surabaya