Tuduhaké menu pokok

Wédangan iku sawijining pakulinan kang disenengi déning sapa baé, saka bocah cilik nganti wong tuwa. Ana ing kutha Sala, Yogja lan sakiwa tengené wis wajar sing diarani hik utawa ana ing Yogja diarani angkringan. Lumrahé sing dianggo wédangan ya iku, tèh, jaé, kacang ijo, kencur, kopi utawa campuran saka sakabèhé iku. Lumrahé dikancani karo nyamikan bangsa gorèngan, sega kucing, tahu témpé lan liya liyané.