Wéra, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Wéra iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Wéra
Désa
Wéra kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wéra
Wéra
Wéra kapernah ing Jawa Tengah
Wéra
Wéra
Wéra kapernah ing Indonésia
Wéra
Wéra
Koordhinat: 7°51′56″S 109°57′27″E / 7.86566°S 109.95757°E / -7.86566; 109.95757Koordhinat: 7°51′56″S 109°57′27″E / 7.86566°S 109.95757°E / -7.86566; 109.95757
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2003

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)