Wadhas, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Wadhas iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Wadhas
Désa
Wadhas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wadhas
Wadhas
Wadhas kapernah ing Jawa Tengah
Wadhas
Wadhas
Wadhas kapernah ing Indonésia
Wadhas
Wadhas
Koordhinat: 7°37′36″S 110°05′06″E / 7.62663°S 110.0851°E / -7.62663; 110.0851Koordhinat: 7°37′36″S 110°05′06″E / 7.62663°S 110.0851°E / -7.62663; 110.0851
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)