Tuduhaké menu pokok

Wadhuk iku kolam gedhé papan nyimpen banyu pasadiyan kanggo manéka kabutuhan[1]. Wadhuk bisa wujud karya alam utawa gawéan manungsa. Wadhuk gawéan diyasa kanthi cara gawé bendungan banjur diisi banyu saka kali.

RujukanBesut

  1. Kamus Besar Bahasa Indonesia. Edisi Ketiga. Jakarta: Balai Pustaka, 2002.

Uga delengenBesut