Tuduhaké menu pokok
Tlaga

Tlaga iku banyu (tawar utawa asin) kang kaakumulasi ing siji papan kang cukup wiyar, kang bisa dumadi amarga lumeré gletser, ilènan kali, utawa amarga anané tuk banyu. Padatan tlaga bisa dinggo minangka sarana rekreasi, lan ulah raga.

Jeneng Telaga Ing IndonésiaBesut

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut