Tuduhaké menu pokok

Wahidin Soedirohoesodo (Jawa: ꦮꦲꦶꦢꦶꦤ꧀ꦯꦸꦢꦶꦫꦲꦸꦱꦢ) ya iku salah sawijiné pahlawan nasional Indonesia. Lair ing Mlathi, Sléman, Yogyakarta, 7 Januwari 1852 lan kapundhut ing Ngayogyakarta, 26 Mei 1917 nalika yuswané 65 taun.