Waikabuak, Sumba Kulon

Waikabuak iku kecamatan ing Kabupatèn Sumba Kulon Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Waikabuak, Sumba Kulon
Nagara Indonésia
WaikabubakSumba.JPG

Kabupatèn Sumba Kulon