Waled, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Waled iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Waled
Désa
Waled kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Waled
Waled
Waled kapernah ing Jawa Tengah
Waled
Waled
Waled kapernah ing Indonésia
Waled
Waled
Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925Koordhinat: 7°42′12″S 109°52′09″E / 7.70347°S 109.86925°E / -7.70347; 109.86925
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)