Walikara, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Walikara iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Walikara
Désa
Walikara kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Walikara
Walikara
Walikara kapernah ing Jawa Tengah
Walikara
Walikara
Walikara kapernah ing Indonésia
Walikara
Walikara
Koordhinat: 7°49′03″S 109°58′34″E / 7.81754°S 109.97605°E / -7.81754; 109.97605Koordhinat: 7°49′03″S 109°58′34″E / 7.81754°S 109.97605°E / -7.81754; 109.97605
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2037

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)