Walnut

A Walnut punika nut sembarang wit saka genus Juglans (Family Juglandaceae ), utamané ing basa Persia utawa Inggris Walnut, Juglans regia . Walnut minangka wiji sing bisa didhahar saka drupe, mula ora kalebu kacang botani . Umume dikonsumsi minangka kacang. Sawise mateng banget kanggo wiji sing bisa dipangan nalika cangkang wis dibuwang, digunakake minangka hiasan utawa cemilan . Kacang walnut ireng wétan ( Juglans nigra ) lan butternuts ( Juglans cinerea ) kurang dikonsumsi.

Walnut umum tuwuh
Walnut ireng California tuwuh.
Ing njero kenari tuwuh
Cangkang kenari ing njerone kulit ijo