Wanabaya, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Wanabaya iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Wanabaya
Désa
Wanabaya kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Jawa Tengah
Wanabaya
Wanabaya
Wanabaya kapernah ing Indonésia
Wanabaya
Wanabaya
Koordhinat: 7°48′34″S 109°57′47″E / 7.80942°S 109.96305°E / -7.80942; 109.96305Koordhinat: 7°48′34″S 109°57′47″E / 7.80942°S 109.96305°E / -7.80942; 109.96305
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2039

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)